Trelleborgsloppet 2009

Ja, nu är dagen här. Trelleborgsloppet 2009.

Jag har gått från att inte orka springa merän ett par meter till att ha sprungit över en mil, och idag är det upp till bevis när trelleborgsloppet går av stapeln för det 30:e året i rad.

Jag känner lite oro över om jag ska klara det eller inte eftersom det är så pass många människor runt omkring mig hela tiden, och lite tävlingsmänniska är man ju, och vill ta i lite extra när den där lilla tjejen springer om en. Vad kan jag säga?

Mitt mål idag är inte att ta någon speciell tid på loppet. Mitt mål är att komma i mål utan att stanna. Haft lite problem med mina knän de sista dagarna, men det känns ändå rätt okej idag, så vi får se om det är möjligt. Det är som de säger, med lite viljestyrka så går allt!

Går allt som planerat idag så kommer jag ta det lite lugnt med löpningen för ett kort tag och börja med simning nu närmast för att avlasta benen lite. Längre fram ska jag träna till ett halvmaraton då jag gärna vill springa Broloppet 2010 som är på 2,1 mil.

Nu är det snart dags att bege sig ner till östervångsparken där loppet startar och se om det går bra idag. Jag uppdaterar resultatet när jag kommer hem.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback